Santos highboard 2+2

Deze kast is een meesterwerk van vakmanschap en elegantie. Het is gemaakt van hoogwaardig massief notenhout, met een opvallende horizontale houtstructuur in de deuren die een gevoel van rust en harmonie brengt in elke ruimte waarin het wordt geplaatst. Het frame is vervaardigd uit geborsteld roestvrij staal, wat een modern contrast biedt tegenover het warme notenhout.

 

De handgemaakte grepen in massief geborsteld roestvrij staal voegen een subtiel accent toe aan het ontwerp, terwijl de geoliede afwerking van het notenhout ervoor zorgt dat de prachtige kwaliteit van het hout en de sortering optimaal tot hun recht komen. De binnenkant van de kast is ontworpen met functionaliteit in gedachten, voorzien van 3 vaste massieve legplanken. Als je de configuratie wilt aanpassen, is het mogelijk om 1 vaste legplank te hebben met 1 verstelbare legplank erboven en eronder, zodat je de kast kunt aanpassen aan jouw behoeften.

 

Het tijdloze en sobere design van deze kast maakt het een klassiek stuk dat moeiteloos in verschillende interieurstijlen past. De onberispelijke afwerking getuigt van aandacht voor detail en vakmanschap. Kortom, deze kast is niet zomaar een meubelstuk; het is een pronkstuk dat een leven lang meegaat en de schoonheid van je interieur verrijkt.

Barkast met 2+2 deuren

Notenhout

Olie

B: 120cm H: 140cm D: 50cm

Vanaf € 4.235,-

Andere beschikbare houtsoorten & afwerkingen

Vraag offerte aan